Hematom

Cca před 5 dny se mi udělala modřina na břiše, nevím, asi jsem se uhodila do podbřišku, ale bohužel si to nepamatuju. Modřina už téměř zmizela, ale stále na tom místě cítím hrčku. Je to možné, že tam zůstane otok? Mám obavy, aby to nemohlo být něco vážnějšího. Děkuji za odpověď Hana

Odpověď odborníka:

Problém, který popisujete se může stát. Můžete zkusit zakoupit a aplikovat Heparoid mast, která urychluje vstřebávání krevních výronů, snižuje tvorbu otoků a působí protizánětlivě. S pozdravem Jana Harnová

MUDr. Jana Harnová
MUDr. Jana Harnová

Specializace: Praktické lékařství

Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: