Hematomy

Dobry den,liecim sa na syndrom lepivych dosticiek.uzivam vessel due a anopyrin.z nicoho nic sa mi na stehne objavila skupinka drobnych modrin cca 1cm priemer.prosim o radu ci v tomto pripade navstivit hematologa alebo to neriesit. Dakujem

Odpověď odborníka:

Dobrý den, syndrom lepivých destiček nemá vztah ke krvácení a modřinám. Modřiny mohou vznikat při léčbě anopyrinem. Ale pokud je jich jen trochu, nejsou velké, nezvětšují se, nemnoží se, neřešte to. Mažte to heparoidem. Pokud by se to zhoršilo, navštivte hematologa. Anopyrin nevysazujte. Možná jste se někde trochu otlačila a ani o tom nevíte. Přeji pěkný den

MUDr. Veronika Kaššovicová
MUDr. Veronika Kaššovicová

Specializace: Hematologie a tranfuzní lékařství
Pracoviště: Hematologická ambulance Nemocnice Jablonec nad Nisou

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: