Hemeroidy

Před třemi roky jsem byl na vyšetření tlustého střeva.vyšetření odhalilo jen hemeroidy. Nyní mám asi tři týdny pálení a řezání při stolici.Je nutného jít znovu na vyšetření. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Vyšetření tlustého střeva není nutné. Užijte nějaké volně prodejné čípky na hemeroidy -Factu, Procto glyvenol atd. Pokud nebude efekt, zajděte za praktickým lékařem a poproste ho test na okultní krvácení. Tento test je preventivním testem na rakovinu tlustého střeva a v rámci preventivní prohlídky ho pojišťovna doporučuje a platí 1x za dva roky.

MUDr. Zdeňka Janoušková
MUDr. Zdeňka Janoušková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Velká Bíteš

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Když imunitní systém útočí do vlastních řad
Články: Když imunitní systém útočí do vlastních řad
Každé zdravé tělo reaguje...
Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?
Články: Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?
Z bezvědomí vás vytrhne...
Ženská ejakulace
Články: Ženská ejakulace
Ženskou ejakulaci neboli...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Mononukleóza
Články: Mononukleóza
Mononukleóza je infekční...
Je možné se  z rakoviny vyléčit „navždy“?
Články: Je možné se z rakoviny vyléčit „navždy“?
Rakovina v některých...
Opakované bolesti hlavy? Nechte si zkontrolovat krční páteř!
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: