Herpes a lysin - pri kojeni

Dobry den, prosim o radu, opakovane se mi vysevaji opary, lecba u me trva vetsinou mesic, momentalne kojim 7 mesicni dite a tak me zajima, jestli bych i presto mohla uzivat aminokyselinu lysin (1000mg). Dekuji za reakci. S pozdravem, Simona K.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano, můžete. Hezký den.

MUDr. Martin Kaláb
MUDr. Martin Kaláb

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Stomatologická klinika 1. Lékařské fakulty Univerzity Karlovy

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: