Herpes genitálií

Dobrý den,píšu za svou maminku (58).Cca před 3 týdny dostala těžkou chřipku,na kterou brala antibiotika a k tomu opar na genitáliích.Nejdříve gynekolog nasadil Herpesin 200,po dalším týdnu Herpesin 400 a po dalším týdnu bolestí ji poslal do nemocnice, kde jí podávali 5 dní Herpesin do žíly.Poté citelné zlepšení,nyní je ale 3.den doma a Herpes jako by se znovu rozšiřoval.Dokážete mi poradit,co by pomohlo k úpĺnému vyléčení?Je to opravdu velmi bolestivé a nepříjemné onemocnění.Předem mnohokrát děkujeme. S pozdravem, Marcela Bravencová

Odpověď odborníka:

Pokud by se znovu začaly tvořit nové puchýřky, je nutné pokračovat v léčbě - alespoň tablety - 800mg v jedné dávce. Nutno dovyšetřit: gynekologické vyšetření, ultrazvuk břicha a podbřišku.

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Herpes na genitáliích | Od: Veronika | 20.7.2009 02:11
Ahoj, přečetla jsem si tu příspěvěk ohledně herpesu na genitáliích..už tím trpím nějakej ten měsíc.Dalo by se říct, od té doby co jsem byla po operaci mandle.Nechápala jsem z jakého důvodu se mi začli opary dělat.
Nikdy jsem na ně netrpěla..
Teď mi ale teprv došlo čím ty opary vznikají a proč se nechtějí hojit.
Dlouho jsem brala jeden druh antibiotik a mám pocit, že ten herpes se mi dělá po nich.Pokaždé když doperu antibiotika uděla se herpes..(ty antibiotika se jmenují "CEFZIL") A opravdu si myslím že to mám po nich protože ted jsem byla dva měsíce zdrava a žádnej opar se mi neudělal..zase až ted co jsem onemocněla a začla jsem brát ty antibiotika !!

Snad tímhle článkem někomu pomůžu.
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: