Hlasite neustale krupani pantu

Dobry den pane doktore,velice Vam dekuji za vasi radu,obavam se,ze to bude se mnou spatne jelikoz takto mi to krupe jiz cca 10let :-( pravdepodobne se jedna o to ze bych musela podstoupit nejakou primo operaci? :-( mam hrozny strach :-(

Odpověď odborníka:

Pokud je nutné a vyšetření magnetickou rezonancí ozřejmí změny v koleni potom artroskopický výkon je bez nebezpečí a bez větší bolesti. K nálezu a to jak k potížím, klinickému vyšetření a nálezu na magnetické rezonanci se musí vyjádřit ortoped. U chronické záležitosti se k k operaci postupuje vždy s rozvahou.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: