Hlenovitá stolice

Dobrý den, díky za odpověď paní doktorce, nyní to upřesním. Brala jsem v květnu antibiotika, poté jsem si zakoupila Biopron, aby se mi obnovila střevní mikroflóra, beru dodnes. Průjem jsem měla před 11 dny, od té doby ve stolici hlen s příměsí světlé krve, když mě to nutí na stolici, někdy ze mě vyjde jen ten hlen. Taky mám rýmu, je možné, že hleny odchází spodem? Jak to upravím? Mockrát děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jestliže je ve stolici přítomen hlen a krev, je vždy třeba vyhledat lékaře a nechat stolici, případně střevo vyšetřit (a samozřejmě zkontrolovat celkově, "celého člověka", alespoň rámcově), aby se vyloučily závažnější příčiny obtíží, jako je například nespecifický střevní zánět nebo bakteriální střevní zánět nasedající na antibiotickou léčbu apod., či třeba přítomnost hemoroidů (vždy je možný souběh dvou a více onemocnění..). Jinak Biopronem chybu neuděláte, klidně ho užívejte dál.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Alergie může mít podobné příznaky jako nachlazení
Články: Alergie může mít podobné příznaky jako nachlazení
Přichází jaro a s ním...
 Atopický ekzém a pylové alergie: opomíjená souvislost
Články: Atopický ekzém a pylové alergie: opomíjená souvislost
Ekzém je nepříjemné kožní...
Sedm tipů, jak zatočit s chronickou bolestí
Články: Sedm tipů, jak zatočit s chronickou bolestí
Bolest je způsob, jak tělo...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Spánková hygiena
Články: Spánková hygiena
Dodržování zásad spánkové...
Histologické vyšetření
Články: Histologické vyšetření
Histologické vyšetření je...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: