Hnisavý zánět v uchu u kojící matky

Dobry den. Moje dcera dostala hnisavy zanet v uchu s prechodem az na uzliny. Dostala ATB na 5 dnu. Jelikoz koji, tak se boji vzit i leky od bolesti, ktere ma dost velike. Nemuze ani jist. Myslite, ze to te male uskodi, kdyz neco veme? Vnucka totiz 14 dnu po narozeni dostala zanet do celeho telicka, musela na kapaky s ATB a dodnes (ma 5 mesicu) ma problemy s briskem i kdyz uziva probiotika. Chtela bych pomoct jak te velike, tak te male. Dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, dcera si léky na bolesti rozhodně vzít může - dítěti neuškodí např. Paralen, Ibalgin ani Algifen.

MUDr. Petra Limrová
MUDr. Petra Limrová

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Dětské oddělení Nemocnice Hořovice

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: