Hodgkinův lymfom?

Dobrý den, už asi rok bojuji s oslabenou imunitou. Asi před 5 lety jsem prodělala mononukleózu, po které mám stále zvětšené krční uzliny (V listopadu jsem byla na kontrole na utz.). Poslední 3 měsíce se stále cítím velmi unavená. Na konci května jsem byla na odběrech krve, které byli v pořádku. Už více než týden mě trápí nepříjemný pocit na hrudníku (mám pocit, že mám "něco" za hrudním košem), kvůli kterému kašlu. Mám obavy z rakoviny, jelikož se v naší rodině vyskytuje. Nemůžu nyní k lékaři, protože jsem v zahraničí. Chtěla bych se Vás tedy jen zeptat, jestli jsou mé obavy zbytečné nebo jestli mám k lékaři radši zajít. Moc děkuji

Odpověď odborníka:

Milá Evo, zvězšené uzliny i zvýšená únavnost po prodělané mononukleoze nejsou vyjímkou. Pokud máte nyní týden trvající divné pocity v oblasti hrudníku a kašel, zatím bych si hlavu nedělala, je to krátká doba,může jít pouze o virovou infekci. Pokud by potíže neustoupily (řekněme do týdne či 10 dnů) a stále jste se cítila špatně, pak jistě vyhledejte lékařské vyšetření.

MUDr. Karolina Kašparová
MUDr. Karolina Kašparová

Specializace: Onkologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x