Hojení po ablaci nehtové ploténky

Dobrý den pane doktore, ráda bych poprosila o radu, zda je možné absolvovat cca po 3 týdnech od chirurgické ablace nehtové ploténky na palci u nohy pobyt v termálních lázních?

Odpověď odborníka:

Záleží na stavu hojení, ale v podstatě to možné je. . Je třeba, ale delší dobu ve vodě nohu neponechávat.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Nenechte srdce tlouct jak o závod – klidný tep vám prospěje
Rakovinu ledvin někdy prozradí bolavá záda
Články: Rakovinu ledvin někdy prozradí bolavá záda
Bolest v zádech nebo boku...
Sedm mýtů o bolestech zad
Články: Sedm mýtů o bolestech zad
Většina z nás zná potíže se...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Bronchitida: když průdušky trápí zánět a hlen
Články: Bronchitida: když průdušky trápí zánět a hlen
Akutní zánět průdušek...
Ultrazvuk břicha
Články: Ultrazvuk břicha
Ultrazvuk, UZ nebo SONO je...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: