Hořko v ústech

Dobrý den,poslední dobou mám pocit hořkosti v ústech.Již tři týdny si pravidelně zavádím Utrogestan,mohlo by to být způsobeno tím? Ještě doplním že jsem krátce po umělém oplození a výsledek byl pozitivní. Děkuji zaodpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den.Váš pocit musí být velmi nepříjemný,bohužel patří k příznakům,které jsou tzv.nespecifické-mohou se objevovat za zcela různých okolností,takže vlastně nemají žádný "signální"význam..Odpověď na otázku,zda takový příznak může být vyvolán tím či oním,je pak vlastně jen pouhým konstatováním-může,ale i nemusí...V příbalových letácích naleznete takových nespecifických příznaků širokou paletu,takže se spolehlivě "vejdete"i s tím vlastním.Shrnuto-jistě bych příznak probrala se svým praktikem a gynekologem,oba by beztak s Vámi měli komunikovat v souvislosti s kontrolami průběhu Vašeho těhotenství/blahopřeji!!/

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: