Impotence po léčbě egilokem a rytmonormem

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda Egilok a Rytmonorm dlouhodobě užívané po katetrové ablaci srdce mohou způsobit impotenci. Jsme bez sexu již 7 měsíců a k sexuologovi manžela neostanu. Co poradíte?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, paní Ivo! V takových případech Vás nemohu odkázat jinam, nežli k doborníkovi. Impotenci nemusí mít na svědomí léky, ale celkový zdravotní stav, klidně ale "jen" psychika samotná. Je na místě situaci rozebrat podrobně. Pokud nepřipadá v úvahu návštěva sexuologa, můžete zkusit telefonní poradenské linky.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: