Imunita

Dobrý den, moc Vás prosím o dpověď na mé otázky. Je mi 27 let, jako malá jsem dost stonala měla jsem astma jezdila po lázních potom se mé astma zastavilo a já byla celkem zdravá po dobu než se mi narodila dcera , který jsou 3 roky, od té doby jsem pořád na hromadě angíny bězná nastydnutí není měcíc, abych něco neprodělala, také jsem se jako dítě léčila na štítnou žlázu, brala jsem eutorix, to se v pubertě také ustálilo, matka se léčí na cukrovku. je to mšsíc co jsem nastoupila po mateřské dovolené do práce a nemůžu si vůbec dovolit začít marodit, co poradíte mám jít k imunologovi?? a také mám pořád rýmu né vodnatou,na testech štítné žlázy jsem byla ale sono mi nedělali a na cukovku jsem se taky testovala a nic ale je to asi přez rok je možné že se něco změnilo, připadám si jako hipochondr, ale nemůžu si pomoct chci to vědět, děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud máte takové zkušenosti a obavy o své zdraví, je opravdu rozumnější vyžádat si podrobné testy s posouzením svého zdravotního stavu u imunologa. Budete klidnější. Přílišné obavy mohou zvyšovat stres, ale na druhou stranu je třeba také soustředit pozornost na zdravý životní styl s dostatkem pohybu a zdravé stravy, která významně přispívá k správnému fungování imunity. Potom budete udržovat svůj zdravotní stav dlouhodobě na normě. Hezký den,

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: