Imunita

dobrý den, poslední dobou (asi půl roku) trpím na neustálé virové infekce at jde o nějaké záněty v krku, průduškách tak i na kůži na nohou, bradavice, i infekce v oblasti třísel - některých z nich jsem se dodnes nezbavila. záněty v krku po týdnu nebo dvou přejdou ale týden na to jsem zase nemocná. Praktická lékařka mne poslala na imunologii - tam mi vzali asi 45 ml krve na testy. a zjistili že jsem naprosto ale naprosto zdravá není mi prostě vůbec nic. trpím také křečemi v břiše ob den nebo každodenně jak kdy a občas je to celé břicho občas části - souvisí to nějak? Ještě se mi dělají modřiny z ničeho nic a pak se špatně hojí - což mi přijde trochu divné. Byla jsem tedy poslána na vyšetření k psychologovi jestli mé potíže nejsou psychologického rázu - ale opět mi bylo řečeno, že tady problém nehledejte. Tak když mi nic není, proč mi tedy pořád něco je? imunitu bych měla mít v normě, ale chci se zeptat jestli pro sebe nemohu nějak ještě něco udělat, protože ty bradavice se mi zhoršují a zhoršují a záněty v krku nepřestávají a opět jsem nemocná. snažím se chodit do školy a ráda bych tam nestrávila celé mládí kvůli tomu že mi vlastně nic není. pomohlo by třeba nějak ještě posilovat imunitu? nebo vážně nic mne nenapadá. prosím za brzkou odpověď kacka

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ještě se nabízí např. hematologické vyšetření či konziliární imunologické vyšetření (tzn. na jiném pracovišti než kde jste byla vyšetřena nyní). Zatím je důležitý zdravý životní styl vč. nekuřáctví.

MUDr. Miroslava Frčková
MUDr. Miroslava Frčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Nový život aneb sedm signálů časného těhotenství
Články: Nový život aneb sedm signálů časného těhotenství
Ještě než si uděláte...
Impotence po léčbě rakoviny prostaty může mít řešení
Články: Impotence po léčbě rakoviny prostaty může mít řešení
Erektilní dysfunkce neboli...
Pásový opar
Články: Pásový opar
Pásový opar, herpes zoster...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: