Imunita u dětí

moc děkuji za odpověď,která probiotika by jste mi poradila?a jak se podávají.Vidíte a naše obvodní dr.mi řekla že stačí podávat jen Preventan,že nezná obou složení,takže jste mě uklidnila že mohu podávat oba přípravky:-)Alergologické vyš,nás čeká až po vyš na ORL AV,dr.si myslí že je to od mandlí,které by asi potřebovaly odstranit,jenže se už měsíc na vyš.objednáváme,jenže stále nějaké nemoci a není k vyš..tak moc děkuji za odpověď a pěkné svátky Matějková

Odpověď odborníka:

Dobrý den, je dobře že půjdete na ORL vyšetření, opravdu zvětšené nosní mandle bývají zdrojem infekce, je lépe je vyšetřit pokud je dítě zdravé. pokud ale vyšetření kvůli nemocnosti nelze provést, tak klidně můžete jít nejdříve na alergologii, imunologii a vyšetření doplnit později. Probiotik je velké množství - užívají se s jídlem 1-3x denně - pro děti a batolata například Dophillus infants, Bipron pro batotlata, Swiss laktobacílky...

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: