Indikace k hysteroskopii

Dobrý den, v rámci léčby karcinomu prsu, jsem brala dva roku Tamoxifen, po něm mi narostla děložní sliznice na 7,5 mm. Nyní beru Arimidex, gynekoložka mě chce poslat na hysteroskopii je to nutné?jinak žádný . patologický nález podle sona není. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, taková otázka není bez podrobnějších informací na místě -poradte se, prosím, s lékařkou, která vás na hysteroskopii chce poslat, aby vám vysvětlila svoje důvody a čeho se obává a podobně. Na sonografii se posuzuje jen anatomický vzhled sliznice, u hysteroskopie je možnost odebrat vzorek sliznice a udělat rozbor (zda není sliznice nějak anomálně změněná - např. nádorem). Je možné, že lze vyšetření odddálit a nebo jej můžete je absolvovat po čase - na tom se domluvte se svou lékařkou, na dálku nelze radit.. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: