Indikace k tep kyčle

Již asi rok chodím o berlích. Mám téměř rozpuštěnou hlavici na levé noze, takže mi noha drží jen na stehenní kosti. Měl jsem jít 11.4. na TEP levé kyčle, ale nestihnul jsem ani předoperační vyšetření, protože jsem v únoru onemocněl růží. MUDr. Kubálek z nemocnice Podlesí, který mě měl operovat, mě teď odmítnul operovat s tím, že po růži to už nejde a že mne už nikdo operovat nebude. Chtěl bych znát Váš názor na tuto věc a v případě, že by byla operace možná, bych prosil poradit kam se obrátit, když mě v Třinci operovat odmítají. Je pravdou, že při mém zdravotním stavu by byla operace riziková, ale internistka za určitých podmínek s ní souhlasila. Nechtějí mě operovat ani v nemocnici.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Prodělaná růže představuje samozřejmě velké riziko ale pokud budete pod clonou antibiotik operace se někdy provádí. Obrátil bych sena fakultní nemocnici Olomouc prof Gallo, nebo FN Motol prof Jahoda .

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: