Infekce

Chci se zeptat. Setkal jsem se s dívkou která mě uspokojovala rukou. Měl jsem suchý penis proto mi na něj několikrát plivla sliny pro zvlhčení. Teď se obávám,že jsem mohl dostat nějakou nemoc. Chci se zeptat zda lze takhle dostat aids nebo jiné std. Po tomto aktu jsem si penis okamžitě umyl a také jsem na žaludu nespozoroval žádnou oděrku kudy by do těla mohlo něco proniknout...

Odpověď odborníka:

Vyloučit to nelze. Slinami a krví se přenáší různé infekce,včetně AIDS.
K průniku stačí drobné poranění. Pokud budete chtít mít jistotu,dojděte na vyšetření.

MUDr. Marie Vaňačová
MUDr. Marie Vaňačová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Soukromá ordinace praktického lékaře pro dospělé, Tábor

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: