Infekce

  • Dotaz od: pavel průša
  • Publikováno: 11.1.2011
  • uLékaře.cz

Může obezita zpomalit vytváření protilátek? někdo říká že ne někdo zase že ano.jaká je pravda? s pozdravem Pavel

Odpověď odborníka:

Dobrý den, je to spíše sporné, vytváření protilátek je závislé na stavu imunity a obezita nemá přímou souvislost se "slabostí nebo sílou" imunitního systému. Zhubnutí je ale prospěšné z mnoha jiných důvodů, určitě si rád přečtete tento zdroj: http://www.ulekare.cz/clanek/sedavy-zpusob-zivota-zvysuje-riziko-umrti-na-kardiovaskularni-choroby-13848?search=obezita&from=30 nebo http://www.ulekare.cz/clanek/odhadnete-riziko-podle-tuku-12653?search=obezita&from=40 .Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: