Informace o krvi

Dobry den,chtela bych se zeptat,chci jit na vysetreni krve na HIV,ale zrovna me boli v krku asi angina a před 14 dny jsem byla u doktora na injekci na zanety.Muzu jit na ty testy nebo musim počkat 30 dnu jak to biva u antibiotik ma to na ty testy nejaky vliv dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Testy by neměly být anginou ovlivněny, ale bylo by vhodnější počkat až budete zcela zdráva. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: