Injekce po gynekologické operaci

Dobrý den, v červnu půjdu na gynekologickou operaci a beru HA a mám sklon k trombóze. Mám si píchat injekce, aby k tomuto problému nedošlo? A chtěla bych vědět, jak si je musím dlouho píchat? Předem děkuji za odpověď. Nikola 16 let

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nutné je napsat jakou operaci a proč berete HAK, když máte riziko trombózy zvýšené? Pokud se jedná o malou operaci, Fraxiparin se aplikuje cca 1-2 dny, pokud jste zdravá a vše je bez komplikací.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+55 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: