Injekce na vyvolání těhotenství

dobrý den, chtěla jsem se zeptat, byla jsem na injekci, abych dostala menses, protože jsem si myslela, že jsem těhotná ale krevní test ukázal, že mám hcg 0.01 menses jsem dostala, ale trvala jen dva dny, je to normální nebo není něco v pořádku? První den jsem měla docela silné krvácení, ale druhý jen špinění, můžete mi poradit, co to znamená? Můžu doufat, že jsem těhotná nebo ne? Děkuji moc za odpověď

Odpověď odborníka:

Pokud by se v děloze zahnízdilo vajíčko a injekce by poté vyvolala krvácení a tudíž odloučení děložní sliznice, vajíčko se odloučí také. Doporučuji vyčkat do ev. příští menstruace, pokuid by se nedostavila, udělejte si těhotenský test znovu. v této chvíli se nic určitého nedá říci. Případně by se za 14 dní mohl udělat ultrazvuk.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Injekce na vyvolání mns | Od: eva | 8.8.2014 20:45
Má gynekoložka tvrdí, že injekce na vyvolání mns
nemůže ohrozit vznikající těhotenství - tak čemu
věřit?????????
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: