Interakce s antikoncepcí

Dobrý den chci se zeptat na Biotussil dnes jsem si ho koupila v lékarně a v příbalovém letáku píší že je možná interakce s tabletovou antikoncepcí.Beru Tri regol,může to tedy nějak ovlivnit a jak?nutno použít ještě kondom,na jak dlouho?děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nemyslím si, že by Biotussil měl nějak ovlivnit účinek hormonální antikoncepce, pro Váš klid samozřejmě můžete používat navíc kondom během doby užívání Biotussilu.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: