Interakce s kontrastní látkou

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné užívat norethisteron (k oddálení menstruace) před a při irrigografickém vyšetření (event.virtuální kolonoskopii)?Není vyloučeno, že bude podán kontrast i iv. Vyšetření je indikováno k pátrání po zdroji anemizace. Domnívám se, že by noretisteron s kontrastem interagovat nijak neměl, ale pro jistotu se ptám Vás, předem Vám děkuji za odpověď! S pozdravem Gepi

Odpověď odborníka:

Dobrý den Gepi! Ani já se nedomnívám, že by mělo mezi noretisteronem a kontrastní látkou docházet k interakci. Přesto na jeho užívání lékaře před aplikací kontrastu upozorněte. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: