Jde o těhotenství?

Dobrý den, můžete mi vysvětlit tuto diagnozu: v děloze vyšší sliznice v ní dutinka o průměru 5,8mm v dutině dvě velmi drobná echa cca 2mm- plodový pol? adnexa bilat. s drobnou folikul, strukturou, cd bez volné tekutiny. Břicho měkké, prohmatané, bez hm. rezistence, bez periton dráždění graf. incip. děkuji Za odpověd

Odpověď odborníka:

Ano, může jít o začínající těhotenství - pouze několik týdnů, v 5.týdnech je již vidět srdíčko a to tady není. Váš pan doktor vám tuto radostnou zprávu nesdělil? Hezké dny.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: