Je možné abych otěhotnila

Dobrý den, mám takový problem..před 3 dny jsem měla nechráněný sex, partner do mě vnikl ale pouze jednou a ani do mě neejakuloval. Nikdy jindy jsem pohlavní styk neměla. U gynekologa jsem ještě nikdy nenavštívila a menstruaci mám nepravidelnou, od poslední má zpoždění asi 18 dní. A dnes po 3 dnech jsem trochu krvácela, ale myslím že je to panenská blána. Je možné abych otěhotněla? děkuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, při nechráněném pohlavním styku je vždy určité riziko otěhotnění. Ve Vašem případě je ještě problém s nepravidelnou menstruací, je tak obtížné určit, v jaké fázi cyklu se právě nacházíte. Určitě Vám doporučuji navštívit gynekologa, který Vás vyšetří a doporučí i vhodnou antikoncepci. Krvácení z tzv. panenské blány 3 dny po pohlavním styku je nepravděpodobné.

MUDr. Renata Kavanová
MUDr. Renata Kavanová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: soukromá praxe My.Gyn, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: