Je možné chytit pohlavní nemoc přes preejakulát?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je možné pohlavní nemoc chytnout z preejakulátu? S přítelem jsem provozovala jen chráněný sex, protože vím, že měl dost sexuálních partnerek. Jen jednou jsme ochranu neměli a i přestože nevyvrcholil do mě, vím, že preejakulát se do mě dostal. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Bohužel ano, i v tomto případě je možno se nakazit. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: