Je to psychika?

Dobrý den, ráda bych znala Váš názor na můj problém. Před 2 lety mi lékaři zjistili latentní tetanii, byla jsem na hořčíku a neměla jsem žádný problém. Ten začal po maturitě. Strašně se mi motala hlava, měla jsem pocit, že sebou někde praštím, byla jsem celá roztřepaná, brněl mi jazyk, hlavou se mi honily divné myšlenky, zkreslené vnímání. Občas stav žiju - nežiju... Ptala jsem se doktorů, ti mi řekli, že to můžou být nervy, že se stres dostavil až po matuře, že mám být optimista a tak... Jenže já jsem optimista, nemám žádnou fobii, lidi ani samota mi nevadí... Tedy ta samota v poslední době ano - strach z omdlení (nebude mi mít kdo pomoct). Byla jsem u neurologa, ten mi automaticky sdělil, že to je chronický stres a napsal mi neurol 0,25mg denně. Žádné testy, nic... Tedy na EEG jsem byla před těmi 2 lety a bylo čisté, ale změnit se to může kdykoliv ne? Opravdu se psychicky cítím skvěle, ty stavy už odeznívají, nejsou tak strašné a neurol se mi brát nechce. Myslíte si, že to může být opravdu z psychiky, ačkoliv se psychicky cítím dobře? Děkuju za odpověď, krásný den

Odpověď odborníka:

Určitě máte provedená všechna potřebná vyšetření, která vylučují jinou příčinu- proto si myslím, že se muže jednat o doznívání stresu z maturity atd.

MUDr. Sylvie Richterová
MUDr. Sylvie Richterová

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: