Je to stav,kdy jít na operaci?

PROSÍM,VÁS O RADU A PODROBNĚJŠÍ VYSVĚTLENÍ MÉ NEMOCI.CITUJI Z MR C PÁTEŘE."Páteřní kanál je lehce primárně uzší-12,5mm v urovni C2,v urovnitěl C5 a6 měřím do 11mm předozadně.V PROSTORU C5/6 Páteřní zúžen dorz.osteofyty spolu s protruzí disku do hloubky max.3mm vpravo paramediálně až preforaminálně.Foraminálně zasahuje disk až 2,2mm.Ventrální kontura mícha je vpravo s impresí.Foramen vpravo zúženo,durální vak zúžen na7,6mm předozadně.V prostoruC6/7 vlevo paramediálně 3,2mm hernie disku působící impresi ventr. kontury míchy vlevo, lehce zasahující o foraminálně, durální vak zde redukován na 7mm předozadně V prostoru C4/5 forinostenosa váraznější vlevo-2mm při osteoprodukci. Lékař mi zdělil, že mám nález a zda bych podstoupila operaci mám se rozhodnout.JÁ ,ALE NEVÍM JAK JE TO VÁŽNÉ!!! Mám trnutí a brnění rukou hlavně v noci.Bolesti hlavy a cítím se dost unaveně. Moc V ám děkuji a přeji zdraví. MARIE

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud máte tyto problémy a veškeré léčebné metody, nebyly úspěšné, potom vám zbývá snad jen naděje, že se operace povede a budete mít stav vylepšen. Jistě vám lékař řekl, že po operaci nemusí být situace jenom lepší, ale vím, že tím vám rozhodnutí moc neulehčím. Rozhodnout se opravdu musíte sama. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: