Jsem těhotná a mám zánět moč.měchýře

Dobrý den,v neděli jsem dostala vysoké horečky 39 a bolení v levé lednině. A v pondělí jak jsem šla k doktorovi jsem zjistila i u gynekologa že jsem v 5týdnu těhotenství. Beru antibiotyka které mi předepsal urolog Amoksiklav 375mg zelonobílí obal. Můžou nějak uškodit plodu ? Mám strach abych nepotratila třeba. děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Výrobce udává že - Pro užívání přípravku těhotnými nebo kojícími ženami musejí být zvlášť závažné důvody,- což si myslím,že horečka 39 a bolesti ledvin jsou,váš lékař to jistě zvážil, obecně antibiotika penicilinové řady jsou nejbezpečnější. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: