Kandidoza

dobry den.nejmene tri roky trpim candidou.nejhorsi je v ustech.prelecena od lekaru ,kozni gynekologie ,orl nic mi nepomohlo.nejhorsi je v ustech.kloktani salveji,gely z lekarny ,nepomohlo.v ustech v ustech na jazyku hleny s krupici ktere stale nuti na kasel.jazyk je jak houba nejde to stahnout.prosim poradite mi.jste posledni co jsem proto neudelala.candida byla potvrzena.

Odpověď odborníka:

Pokud byla potvrzena kandida a jedná se o opakovanou infekci, je vhodné přeléčit tzv. antimykotiky, tedy léky působícími na kvasinky. Vhodné je také dovyšetření imunity, protože u zdravých jedinců je výskyt kandidy vzácný (typický je pro lidi se sníženou imunitou).

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: