Kapavka

Dobrý den, již jsem se zde jednou ptala,ale dotaz nebyl možná jasně položen...ráda bych se tedy zeptala podrobněji, je možné abych předala svému novému příteli kapavku, kterou jsem se asi nakazila od ex přítele, poté měla angínu a léčila se atb Ospen 1500 a po jejich dobrání cca 6- 10 dní po dobrání atb měla styk s novým přítelem. Je možné, že i po dobrání atb ospen jsem nového přítele nakazila a sama se jimi vyléčila? Nový přítel totiž poté cca po dalších 2 měsících vyšel test na kapavku pozitivní, ja šla na testy a testy byly negativní. Děkuji Vám mnohokrát.

Odpověď odborníka:

Pokud jste byla léčena antibiotiky na anginu a ne na kapavku, pak v době pohlavního styku jste mohla být stále infekční, za vyléčenou se kapavka považuje až po 3. negativním odběru. Další možnost je, že se přítel nakazil jinde.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: