Kapavka

Dobrý den, dostal jsem kapavku a po pár týdnech jsem byl vyléčen bylo to lehké stádium, ale jde mi o to že ještě musim počkat 3 měsíce a znovu obstát testy pokud se něco nezměnilo, byl jsem poučen že během těch 3 měsíců nemám ještě mít pohlavní styk ale rád bych se zeptal co kdybych náhodou ten styk mněl? chci říct, když byly testy negativní jaké by mohly nastat ještě komplikace?

Odpověď odborníka:

Teoretickxy, pokud byste ještě byl zdrojem nákazy, mohl bste infikovat kapavkou další osoby.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: