Karcinom štítné žlázy

Dobrý den, manželovi byl diagnostikován folikulární karcinom štítné žlázy. Jedná se o rozsáhlou TU expoanzi štítné žlázy, která má těsný vztah k prakticky všem strukturám krku, oblouku aorty a zasahuje do mediastina, nelze vyloučit i invazi. Je naděje na vyléčení? Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, naděje na vyléčení je vždycky, někdy ale může být velmi malá. Záleží však na rychlosti začátku terapie, zdravotním stavu atd. Doporučoval bych proto probrat možnosti přímo s ošetřujícím lékařem. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Nepodceňujte po operaci křečových žil rehabilitaci
Články: Nepodceňujte po operaci křečových žil rehabilitaci
Odstranění křečových žil...
Otoky po hmyzím bodnutí nepodceňujte
Články: Otoky po hmyzím bodnutí nepodceňujte
Možná vy nebo vaše děti...
Co všechno vás čeká po operaci křečových žil
Články: Co všechno vás čeká po operaci křečových žil
Chystáte-li se vyřešit...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x