Karcinom prsu

Dobrý den,mám dotaz od června jsem v onkologickém léčení nahmatala jsem si bulku v levém prsu : biopsie- invazivní duktální ca mammae 1.sin v HZQ T2N1M0 G3 triple neg. 33x16x13mm -invazivní duktální ca , ER neg, Pr neg,Her 2 neg.Nyní jsem po 4 cyklech neoadj. CHT AC+ NEULASTA, poslední CHT 1.10 kdy byl proveden kontrolní UZ L prsu kde ložisko již není patrné - nehomogenní neredukující ml. žláza symetrické echogenity, bez urč. ložisek cystických či solidních, bez dilalatace duktů,ojediněle drobné uzliny v obou axilách, početnější vlevo, kde v dolní části i jedna LU větší - 13mm v podél.ose s širší hypoechogenní korovou zonou, jedná se mi o to zda je nutná v současné době operace a v jakém rozsahu . Děkuji mnohokrát za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Jano! Operaci se asi nevyhnete, popsaný nález na uzlinách je při známé histologii duktálního karcinomu podezřelý z metastázy. Na dálku však rozhodně nemohu stanovovat vhodný postup a v tomto Vás odkazuji zcela do péče ošetřujícího onkologa.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: