Kašel a bolest břicha

Dobrý den, měla bych dotaz, jsem v 7tt už týden beru penicilin na náběh na angínu, ty pomalu dobírám, ale stále mi není dobře, mám ošklivou rýmu a dráždivý,ale vykašlávající kašel. Už mě bolí svaly na břiše, nepřestávám kašlat ani v noci. Spím skoro v sedě,ale ani to nepomáhá. Nemůže to nějak uškodit miminku?Neustálý kašel a namáhání břišních svalů?Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, kašel by těhotenství neměl nijak uškodit.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-6 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: