Kašel po ránu

Dobrý den, chtěla bych se zeptat za svého manžela(26let). Má už asi 3roky problém se suchým kašlem po ránu. Na plicích mu nic nenašli. Měl i různé antibiotika. Boužel nez výsledku. Chtěla bych se zeptat co mu koupit aby se kašle zbavil. Děkuji a přeji krásný den Hanka.

Odpověď odborníka:

dobry den potíže, které popisujete u Vašeho manžela by si zasloužily opravdu důkladné vyšetření u odborníka pneumologa s provedením kompletního vyšetření plicních funkcí, laboratorního vyšetření a také vyšetření samotným odborníkem. Může se jednat o bronchiální astma, což nasvědčují potíže kašel po ránu, ale může jít také o jiné onemocnění plic. Také nevím, kde manžel pracuje, jestli v prostředí kde působí rúzné škodliviny - prach, textilní prach, chemikálie atd. Proto Vám můžu doporučit obrátit se po svátcích na pracoviště prim.Parákové v Hradci Králové, která je odborníkem v pneumologii. Určitě mu prosím nekupujte žádné kapky na kašel nebo proti kašli. Jestli bude mít potíže do doby než se dostaví na vyšetření, můžu doporučit teplý černý čaj nebo kávu. S pozdravem MUDr.Gertruda Čápová

MUDr. Gertruda Čápová
MUDr. Gertruda Čápová

Specializace: Pneumologie
Pracoviště: Privátní plicní ambulance, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Cystoskopie
Články: Cystoskopie
Cystoskopie je endoskopické...
Jak se hodnotí rakovina prostaty
Články: Jak se hodnotí rakovina prostaty
Stadium neboli rozsah...
Trápí vás dásně? Víme, co jim škodí!
Články: Trápí vás dásně? Víme, co jim škodí!
Správná péče o dutinu ústní...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Štítná žláza dokáže hodně potrápit
Články: Štítná žláza dokáže hodně potrápit
Štítná žláza může...
Rakovina ledvin
Články: Rakovina ledvin
Rakovina ledvin (renální...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: