Kašel, vykašlávání hlenu (doplnění informací)

Před 2 lety přesně v tuhle dobu jsem měl něco podobného.. Kašel přes měsíc, byl jsem i na výtěru z krku a nic se tam nenašlo. Letos mi koukala paní doktorka na krk a říkala že je to tam krásně růžové a že ani uzliny nejsou nějak zvětšené. Děkuji moc a omlouvám se, že jsem to nenapsal do jednoho dotazu.

Odpověď odborníka:

viz předchozí odpověď: Dobrý den, někdy se může stát, že dýchací cesty jsou po prodělání infekce podrážděné a kašel trvá ještě nějakou dobu po vyléčení. Va vašem případě je možní, že je to toho namíchaná třeba ještě alergická reakce na zatím nerozpoznaný antigen - zvláště pokud máte pocit knedlíku v krku ráno po probuzení. Bylo by dobré navštívit plicní a/nebo alergologii k došetření

MUDr. Vendula Bartáková
MUDr. Vendula Bartáková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Postgraduální studium na Ústavu patologické fyziologie LF MU

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Už vím co mi je | Od: Jan | 3.10.2013 14:20
Konečně mi přišel test z výtěru krku a je to
bakterie zvaná "haemophilus influenzae" udělala
se citlivost na léky a dostal jsem ATB který mě
mají pomoci. + prý mám jíst Laktobacily které
pomáhají ATB aby se mi zlepšilo..

+ jogurty

Takže to byla jen náhoda že přesně před 2 lety
jsem měl podobný pocit "knedlíku", protože
tenkrát mě z výtěru nic nikdo nenašel.
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x