Kdy na test

Zdravím. Za jak dlouhou dobu mám jít na hiv test po orálním styku? Byl to orální styk já-jemu s rizikovým partnerem. Může nějak obezita ovlivnit vytváření protilátek na hiv? Slyšela jsem,že když se dělají jaterní testy tak obezita jejich výsledek může ovlivnit (zkreslit) může se to stát i u hiv? Děkuju za odpověď. Eliška

Odpověď odborníka:

Dobrý den Eliško! Test na hiv se provádí za 3-6 měsíců po rizikovém styku. Obezita vliv na tvorbu protilátek proti viru hiv nemá. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x