Klacid sr a antikoncepce jeaninne

Dobrý den, ovlivňuje užívání atb Klacid SR účinnost HA Jeaninne? Děkuji a přeji hezký den.

Odpověď odborníka:

Antibiotika ovlivňují účinek antikoncepce méně než se traduje,chcete li mít absolutní jistotu používejte po dobu užívání ještě kondom i když je to snad až přílišná opatrnost. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: