Antibiotika a antikoncepce

Dobrý den už 9 let užívám antikoncepce Minesse a dostala jsem antibiotika Klacid SR 7 tablet. Můžou tyhle antibiotika ovlivnit účinky antikoncepce? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Leono! Ano, to mohou. Mohla jste se zeptat jak gynekologa, tak lékaře, který předepsal antibiotika, informaci máte také v obou příbalových letácích k lékům. V cyklu, během nějž ATB berete, používejte mimo hormonů ještě jinou kontracepci (kondom, spermicid atd).

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x