Koleno

dobrý den již jsem setu ptala ,ale zapomněla jsem se ještě zeptat ptala jsem se ohledně injekcí sinovalu které jsou mi píchány do kolene artroza 2 a3 stupně koleno necitlivé a zadní strana stehna také bylo mi napsáno pravděpodobně nesnášenlivost synovalu ,ale před rokem jsem měla aplikaci těchto injekcí do druhého kolena s vekým ůspěchem čím by ještě mohlo toto být a v případě přerušení dají se injekce dopíchat později za zodpovězení dotazu bolest kolene je menší

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Nesnášenlivost Sinovialu je vzácná a projevuje se otokem a zarudnutím v koleni bezprostředně po aplikaci, což u Vás zřejěm nenastalo. Nevidím tedy důvod proč byste tuto injekci, pkud pomáhá nemohla dostat znova

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x