Koleno

Krásný den.problém se týká kolene jenž po sca 200 metrech začne být šíleně bolestivé.Již půl roku marodim a nezdá se být žádná změna.bez urazu,spíše přetížení z práce..Lékaři:mírná palp zev kloubní štěrbiny.koleno s lehkým otokem a hyuotrofií 4 hlav svalu s palpa bolestí nasnad šlachou 4 hlav svalu s maximeme...Ted jsem pozván na operaci která nemusí přinést dloe lékařů valný výsledek.Budu zřejmě muset ze zdrav.důvodů opustit stáv. zaměstnání....Proto se pídim potom co se bude dít dál a na co všechno mám ze zákona nárok pokud operatér neuspěje.S chůzí pod sca200 metrů budu těžce shánět zaměstnání. S přáním příemného dne Tom.B.

Odpověď odborníka:

Pro ujasnění příčiny potíží, tedy stanovení diagnozy by se mělo využít maximum. Tedy kromě odborného vyšetření ještě rtg snímek, což jste jistě měl, ale i vyšetření magnetickou rezonancí a podle výsledku případná artroskopická intervence, která ujasní to co předchozí vyšetření ještě neupřesnila. Poté ošetření případných nitrokolenních změn.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x