Koleno menisky

Dobry den jsem po atroskopii kolene mam praskly zadno krizovy vaz plus mi vzali oba dva menisky v pravem koleni pristi rik bych mel jit na plastiku vazu a chtel bych se zeptat zda jsou nake trvale nasledky kdyz mi vzali oba menisky dekuji

Odpověď odborníka:

V ětšinou jsou menisky ošetřeny jen částečným odstraněním, resekcí menisků, což většinou nemusí zanechat žádné následky, statristicky se může objevit artroza kolena o něco dříve, anebo vůbec ne. Plastika zadního zkříženého vazu se provádí zcela vyjímečně.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: