Kondylomata?

Dobrý den, přikládám foto. před dvěma tydny jsem mela "styk" s novym přítelem.. spise jsme se mazlili.. a pritel do me jen jednou tak napul zasunul.. pak jsem aktivitu prerusila.. druhy den u mne zacalo svedeni a trochu i paleni a treti den zacala menstruace (bohužel jsem použila i parfemovane vlozky)..ve stredu19.3. jsem zacala používat mast canesten a i cipek, co leci po ctyri dny..nyni se citim uz dobře.. predpokladam, ze to byl mykoticky problém a s přítelem nesouvisi.. jenze při nanaseni masti jsem si vsimla dvou koznich vystupku u vchodu do pochvy. mam ale pocit, ze tam byly jiz drive. ještě před novym přítelem..ale jista si tim nejsem.. na druhou stranu kondylomata by se ale projevila az později nez v prubehu jednoho, dvou tydnu po kontaktu s jinými genitáliemi nebo ne? kazdopadne jsem naprosto psychicky znicena a mam strach. nevite co by tyto pupínky mohly byt? na fotce jde videt jen jeden. (ale zadne boleni ci svrbeni..) a ještě zpet k mykoze.. mela jsem ji na vnitřních malych pyscich.. ještě ted po patem dnu leceni citim, ze na jednom z nich je kuze ještě trochu tvrda.. mela jsem tak jakoby zapaleny proužek kuze.. předem moc dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Inkubační doba je poměrně dlouhá. Pohybuje se mezi 6 týdny – 8 měsíci, průměrně jde o dobu 2 měsíců. Po pohlavním styku s infikovanou osobou se na poškozeném místě sliznice objeví malé, měkké, bílé nebo růžové bradavičnaté útvary, jejichž počet a velikost se zvětšuje. Bohužel se mi nepodařilo otevřít fotografii. Doporučila bych vám zajít za vaším gynekologem. Určitě to ale nebude nic vážného. Ale nedokáži posoudit, zda se jdená o kondylomata nebo ne. S pozdravem

MUDr. Věra Kuralová
 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: