Kondylomata?

Dobrý den, před 7 dny jsem si všiml drobného výrůstku pod žaludem na spodní straně přirození. Na světle je bílý, nesvědí.... Lze z foto rozpoznat, zda se jedná o počátek kondylomů? Mám stálou partnerku již 10let a věřím, že je mi věrná. Netuším, kde bych k tomu přišel. Je možné že se výrůstek svévolně ztratí? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, dle fotky mi přijde spíše jako kožní fyziologický projev, na druhou stranu je to statický obrázek. Pokud se bude měnit, navštivte urologa nebo dermatovenerologa. Jako kondylom mi to zatím nepřipadá.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: