Konizace

Dobrý den,chtěla bych se zeptat jsem 4měsíc po konizaci a po operační testy nebyly cela v pořádku ale můj gynekolog mi řekl že mi hrozí maximálně nějaký zánět ale at se nebojím že si mě pohlídá asi před měsícem jsem byla na stěru a výsledky nebyly zase v pořádku ale víc k tomu nevím proto bych se chtěla zeptat je možnost vysadit antikoncepci a o těhotnět??a pokud jde o záněty mohlo by to nějak vadit?? děkuji za odpověd Jana.N

Odpověď odborníka:

Dobrý den Jano! Tuto otázku musíte položit vašemu gynekologovi, který zná váš zdravotní stav do podrobností. Před tím než se začnete snažit o těhotenství byste gynekologickým zánětem trpět určitě neměla.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: