Koprivka

Dobrý den, mám již druhý měsíc po těle svědivou kopřivku a nevím jak se jí zbavit. Léky na alergii nezabírají. Jediné co mi tak na dva týdny trochu uleví je injekce s kortikoidy. U lékaře už mi brali testy, ale výsledky budou až za 14 dnů. Nicméně krevní obraz již mám. Chci se zeptat, co by mohlo být příčinou mých obtíží a zda lze nějak z krevního obrazu vyčíst infekci H pylori. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

U chronické kopřivky je třeba doplnit celou řadu vyšetření - biochemii, IgE, autoprotilátky, pátrat po infekcích v těle atd. Samotný krevní obraz tedy nestačí. Helicobacter lze prokázat vyšetřením protilátek z krve.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: