Kopírování v těhotenství

Dobrý den, jsem v 13. týdnu těhotenství.V práci jsem kopírovala dvě stránky a při kopírování jsem nedovřela víko laserové kopírky. Paprsek z kopírky mě ozářil zrovna v úrovni podbřišku.Může to být pro plod škodlivé? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Nemějte obavy rozhodně nikoliv. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x