Kořen sy l5si

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je jediným řešením operace: kořen sy L5SI I. utr, při dors. vý ploténky L5SI s tlakem na dur vak a výr. zpž. kanálu páteřního, klin spíše progred. obtíže char intermit. klaudikací v DK. děkuji

Odpověď odborníka:

Operace je jediným účinným řešením a to jednak z důvodu, že vyhřezlá ploténka tlačí na míchu (podle vyšetření z MR) a jednak proto, že se obtíže zhoršují.

MUDr. Sylvie Richterová
MUDr. Sylvie Richterová

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: